Nicolae Georgescu: „Împreună putem îmbunătăți educația și îngrijirea preșcolarilor din România!”

de | 29.07.2022 10:03 | Știri, Județean, Politic

Deputatul PSD al Argeșului, Nicolae Georgescu, anunță că se va preocupa de educația preșcolarilor din România prin fonduri europene.

Împreună putem îmbunătăți educația și îngrijirea preșcolarilor din România!”, scrie Georgescu.

𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐧𝐚̆ 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚? Nu știm. Știm în schimb în ce domenii vor exista #fonduri europene nerambursabile pentru viitor pe care trebuie să le atragem ca să depășim țări precum Ungaria, țară cu probleme la acest capitol, Polonia, țară care a atras mult în trecut, Malta, Croația, Slovacia sau Grecia, care au avut cifre apropiate de ale noastre.”, adaugă el.

De asemenea, acesta anunță chiar fonduri generoase datorate pentru scăderea ratei şomajului din rândul tinerilor, dar şi dezvoltarea de noi competenţe şi de formare. Aceste fonduri au o cifră de 7,3 miliarde euro prin care se vor finanța proiecte cu scopul îmbunătățirii accesului la educația şi îngrijirea copiilor noștri preşcolari.

Totodată, vor fi alocate sume importante de bani în vederea combaterii sărăciei în rândul copiilor, pentru care se vor aloca 3,3 miliarde euro. Împreună, prin muncă și prin implicare, deputați, aleși locali, functionari și voluntari, putem combate șomajul, sărăcia în rândul copiilor și putem îmbunătăți educația și îngrijirea preșcolarilor din #România. După ce le vom implementa, viitorul va suna din ce în ce mai bine.”, mai informează Deputatul Psd Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Reabilitarea a două sisteme de irigații din Argeș ar însemna apă pentru 25.000 ha de culturi agricole!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD | PSD Argeș

Ultimele articole