Șoferii nu se învață minte! Trei bărbați beți la volan!

de | 26.09.2022 19:41 | Eveniment, Județean, Știri

În ziua cursul zile de ieri, 25 septembrie, polițiștii rutieri din Argeș au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și au depistat mai mulți șoferi sub influența alcoolului.

În urma celor constatate, polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei și au reținut 26 de permise de conducere și 15 certificate de înmatriculare.

 

Astfel, polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani, cu domiciliul în Albeștii de Argeș, conducând un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeș. Acesta se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testului cu aparatul etilotest.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Un al doilea șofer, a fost depistat de către polițiști în Pitești, fiind, de asemenea sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost reținut în lipsă, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Cel de-al treilea șofer depistat în ultimele 24 de ore conducea un autoturism pe DJ 704 B, pe raza localității Călinești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost reținut în lipsă, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Poliţiştii vor continua acţiunile de acest fel, cu scopul prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Pitești

Ultimele articole