Hoț de lemne prins în fapt, în Mioveni

de | 26.10.2022 16:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Mioveni

Un bărbat de 52 de ani, din Micești, a fost prins în cursul zilei de marți de către polițiști în orașul Mioveni, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos (stejar, fag și carpen).

Fiind verificat de oamenii legii, s-a constatat că bărbatul avea aviz de însoțite doar pentru cantitatea de 1,953 mc lemn rotund specia fag.

La fața locului a ajuns și un specialist silvic, stabilindu-se că în mijlocul de transport se aflau 1,20 mc de stejar, 1,80 mc de fag și 3 metri steri de carpen.

În urma faptei sale, omul s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei. Totodată, materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Mihăești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Temperaturi de vară la final de octombrie! Când va fi prima ninsoare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole