Pitești: Patronul unei săli de jocuri de noroc – amendat de polițiști

de | 07.03.2023 19:40 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Pitești: Patronul unei săli de jocuri de noroc – amendat de polițiști

Luni, 6 martie, polițiștii Compartimentelor sisteme de securitate, din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au desfășurat verificări la mai multe obiective, printre care 2 instituții publice, 3 agenți comercial și o sală de jocuri de noroc.

Oamenii legii au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici și verificarea activității furnizorilor de servicii de securitate private.

În urma acțiunilor, polițiștii au constatat nereguli la sala de jocuri respectivă (tip bar). Potrivit verificărilor, nu a fost revizuită analiza de risc la securitatea fizică (efectuată în 2015). Mai mult, locația nu respecta toate cerințele specifice pentru obiectul de activitate sală de jocuri de noroc.

Astfel, patronul a primit două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei, privind normele de aplicare ale Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor, fiind stabilit termen pentru remedierea deficiențelor.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Urmărire ca în filme! Șofer din Pitești- imobilizat de polițiștii rutieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole