anchetaonline.ro

A furat o sticlă de whisky de 8.000 de dolari! Bărbatul a ascuns-o în pantaloni

de | 10.12.2022 15:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Riscă 10 ani de închisoare.

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din România, riscă 10 ani de închisoare după ce a furat o sticlă de whisky de 8.000 de dolari, dintr-un magazin de băuturi din Jackson (Wyoming), SUA. Mai mult, acesta are de plătit și o amendă de 10.000 de dolari.

Marian Firu a sustras sticla de băutură, Dalmore, veche de 35 de ani, a ascuns-o în pantaloni, iar apoi a fugit. Furtul a avut loc pe 2 noiembrie, iar administratorii magazinului au chemat polițiștii, care au analizat imaginile de supraveghere și l-au văzut pe român luând sticla și îndesând-o în pantaloni.

Bărbatul a fost găsit câteva săptămâni mai târziu pe o stradă, în timp ce cerșea bani de la oameni, având o pancartă pe care scria că fiul lui de 7 ani este bolnav de cancer.

El a fost arestat de polițiști și dus la audieri. Deși a fost folosit un traducător, Marian Firu a refuzat să răspundă întrebărilor anchetatorilor. Acum, el riscă închisoarea și are de plătit o amendă de 10.000 de dolari.

În mod normal, nu arestăm oamenii pentru furtul unei sticle de alcool, însă furtul unei sticle de alcool de 8.000 de dolari este o infracțiune”, a spus locotenentul Poliției din Jackson, potrivit Digi 24.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O femeie a încercat să jefuiască o bancă! A amenințat angajații cu o foarfecă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: