O femeie a încercat să jefuiască o bancă! A amenințat angajații cu o foarfecă

de | 10.12.2022 09:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Eveniment ieșit din comun, protagonistă fiind o femeie care și-a propus să jefuiască, de una singură, o bancă, cu ajutorul unei … foarfece.

S-a întâmplat vineri într-o bancă din municipiul Iași, acolo unde femeia, în vârstă de 50 de ani, înarmată cu foarfeca, a scos obiectul cu care a amenințat angajații și a cerut banii.

Din fericire, funcționarii sucursalei bancare s-au mobilizat și au reușit să o scoată afară, înainte ca cineva să fie rănit și fără să îi ofere femeii ceea ce solicita.

În jurul orei 12,00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos o foarfecă şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Ulterior, femeia a reușit să fugă, însă a fost găsită la scurt timp de anchetatori. Ea a fost depistată de poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Iaşi şi condusă la audieri.

Foto descriptiv Aktual 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șofer rămas fără permis pentru 510 zile! A fugit de polițiști și s-a oprit în șanț

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole