A transportat ilegal lemne timp de 5 luni! Argeșean prins!

de | 19.12.2022 19:15 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, duminică, 18 decembrie, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au finalizat mai multe verificări ce vizează activitățile de transport de material lemnos efectuate de către un bărbat din Ștefănești. Este important de menționat faptul că cel în cauză nu are calitatea de transportator autorizat pentru această activitate.

Astfel, ca urmare a verificărilor efectuate în aplicația SUMAL 2.0, s-a stabilit că acesta a acționat în perioada 26 iulie-09 decembrie și ar fi efectuat patru transporturi, efectuând în total peste 50 de metri cubi de material lemnos.

Limita legală pentru această acțiune este de 20 de metri cubi pe an calendaristic.

Ca urmare a constatării activităților desfășurate, celui în cauză i-au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, totodată fiind luată măsura complementară de confiscare valorică a cantității de 30,412154 mc de material lemnos, cu o valoare de 5367,27 de lei.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat cu mandat european de arestare a fost găsit în parcarea unui hipermarket din România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: