El este șoferul dubiței zdrobite între două TIR-uri, pe A1. George urma să se căsătorească

de | 20.09.2023 14:55 | Județean, Importante, Lifestyle

  • George avea 34 de ani!

O tragedie a avut loc marți, 19 septembrie pe autostrada A1, pe sensul Pitești – București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, acolo unde cinci argeșeni și-au pierdut viața într-un cumplit accident.

9642c61e a032 450d 9f10 da7efb93450c - El este șoferul dubiței zdrobite între două TIR-uri, pe A1. George urma să se căsătorească

În accident au fost implicate două TIR-uri și două autoturisme iar una dintre mașini, a fost zdrobită între cele două autocamioane.

Victimele lucrau la o firmă din Pitești și mergeau la București cu un microbuz pentru a începe construcția unui proiect.

Aceștia aveau vârste cuprinse între 35 și 48 de ani iar șoferul dubei, George, urma să se căsătorească peste doar câteva luni.

George șofer mort A1

Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc, nu le vină să creadă că acesta și-a pierdut viața.

În același timp mesajele de condoleanțe au început să apară în mediul online.

„Dumnezeu sa-l ierte pe George , condoleante familiei indurate!”

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în pază!”

Drum lin către îngeri prieten drag!!! Mult prea devreme ….nu am cuvinte…Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste acest necaz !!! O sa ramai vesnic in amintirea noastra vesel si plin de viata!!!Dumnezeu sa te ierte prieten drag”. Acestea sunt doar câteva mesaje transmise pe Facebook.

 

Sursa foto: Facebook și redactia.ro

Mai multe detalii legate de acest cumplit accident, puteți citi pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Cinci argeșeni au murit pe A1!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole