Accident pe A1 București-Pitești! O persoană este rănită

de | 07.04.2023 22:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Accident pe A1 București-Pitești! O persoană este rănită

Un accident rutier s-a produs, vineri seara, pe autostrada A1 București-Pitești, kilometrul 12, la intrarea în Capitală.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, două mașini au fost implicate, iar în urma impactului dintre autoturisme, o persoană a fost rănită. Victima este conștientă, iar în aceste momente este evaluată medical la fața locului.

Polițiștii transmis că traficul rutier este restricționat pe banda 2 a sensului către capitală. Circulația se desfășorară pe prima bandă și cea de urgență.

Coloana de mașini se întinde pe aproximativ un kilometru, conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Caz șocant în Argeș! Băiețel de 12 ani bătut și umilit zile la rând de un grup de colege!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole