Fost polițist, devenit criminal după ce și-a omorât mama! Bărbatul avea probleme psihice

de | 07.04.2023 22:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Fost polițist, devenit criminal după ce și-a omorât mama! Bărbatul avea probleme psihice

Crimă șocantă în România, după ce un fost polițist, care se pensionase recent, și-a omorât mama. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, ar avea probleme psihice.

Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament din Iași, acolo unde bărbatul, fost polițist vamal, și-a înjunghiat mama în vârstă de 70 de ani.

Conform surselor Observatornews.ro, anunțul șocant privind crima a fost făcut de o femeie, care în jurul orei 03:00 a sunat la 112, spunând că bărbatul de 45 de ani a contactat-o telefonic pentru a-i spune că și-a omorât mama.

La fața locului au ajuns polițiștii care au constatat că sesizarea se confirmă.

Se pare că fostul polițist vamal de pensionase în urmă cu câteva luni. De asemenea, potrivit sursei citate, acesta se confruntă cu probleme psihice, care l-ar fi determinat să comită crima oribilă.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs tragedia, dar și ce l-a determinat pe bărbat să acționeze în acest mod.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Caz șocant în Argeș! Băiețel de 12 ani bătut și umilit zile la rând de un grup de colege!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole