anchetaonline.ro

Accident cu autospeciala Poliției! BMW răsturnat de mașina agenților

de | 26.04.2023 08:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident cu autospeciala Poliției! BMW răsturnat de mașina agenților

Încă un accident rutier, în care a fost implicată o mașină a Poliției, a avut loc pentru a doua oară în această săptămână.

De această dată, evenimentul rutier s-a produs în București, marți noaptea, la intersecţia străzilor Calea 13 Septembrie cu Șoseaua Panduri, din Sectorul 5, fiind implicate un autoturism condus de un șofer de 22 de ani și mașina polițiștilor.

Impactul a fost extrem de puternic, astfel încât BMW-ul condus de tânărul de 22 de ani a fost răsturnat de mașina agenților. Atât șoferul, cât și pasagera din dreapta, au fost răniți. Tânărul a ajuns la spital, iar femeia a primit îngrjiri medicale la fața locului.

Mașina de Poliție se afla în misiune

Din primele date, se pare că polițiștii se aflau în misiune, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune în momentul producerii impactului.

Șoferul de 22 de ani se deplasa dinspre Academia Militară, iar autospeciala de poliţie dinspre Palatul Parlamentului atunci când s-au izbit.

Trei agenți se aflau în autospecială, toți fiind răniți. Ei au fost transportați la spital. Din fericire, starea lor este stabilă, suferind răni minore.

Foto Observatornews.ro

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

“Cerșetoare” de la Jumbo- prinsă când urcă într-un SUV!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: