Incendiu violent la o casă din Aninoasa!

de | 22.09.2023 13:52 | Județean, Eveniment

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în comuna Aninoasa. Din primele informații, este vorba despre o locuință care a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului intervin pompierii de la Punctul de Lucru Aninoasa și Detașamentul de Pompieri Câmpulung cu două autospeciale de stingere o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constat că flăcările violente prezentau pericol de propagare la o doua locuință, aflată la o distanță foarte mică, însă salvatorii argeșeni au reușit să evite extinderea incendiului.

Din păcate, flăcările violente au afectat acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp, tavanele și mobilierul depozitat în două încăperi.

ISU Argeș transmite că până în momentul de față nu au fost înregistrate victime, iar pompierii lucrează pentru evacuarea bunurilor din construcție.

În prezent, incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie a murit, iar un bărbat este în stare gravă, după ce s-au intoxicat în beciul casei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aninoasa

Ultimele articole