Pitești – Minorul dispărut de 10 zile, a fost găsit!

de | 24.05.2023 18:55 | Eveniment, Importante, Județean, Pitești, Știri

Update 21.20

Din fericire, minorul a fost identificat de către polițiști, pe raza comunei Bascov.

În continuare, reprezentanții DGASPC Argeș, care aveau situația minorului în cauză în monitorizare, vor evalua starea actuală, pentru a se pronunța cu privire la eventuale măsuri speciale de protecție socială, având în vedere interesul superior al minorului.

Mulțumim persoanelor care au oferit relații cu privire la minorul căutat.”, transmite IPJ Argeș.

Știre inițială 18.55

IPJ Argeș a emis, în urmă cu doar câteva momente, un mesaj de tip RoAlert – Alertă Amber, pentru un caz de răpire a unui copil de numai 13 ani, din Pitești.

Minorul, pe numele lui Marin Raul, a dispărut în urmă cu 10 zile, la data de 14.05.2023.

Copilul poate fi identificat după semnalmente precum: 1,40 m, 32 kg, față ovală, ochii căprui, păr șaten drept, tuns scurt, ten măsliniu.

alerta rapire copil e1684943560634 - Pitești - Minorul dispărut de 10 zile, a fost găsit!

ORICE INFORMAȚIE VA FI TRANSMISĂ LA NUMĂRUL PENTRU APELURI DE URGENȚĂ 112.

În cursul zilei de 24 mai a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minorul MARIN RAUL, de 12 ani, a plecat de la locuința bunicilor, din ziua de 14 mai a.c., și nu a mai revenit.

Minorul în cauză a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de la momentul sesizării până în prezent, au rezultat indicii că s-ar afla pe raza municipiului Pitești.

În prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorului, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești.

Semnalmente: 1,40 m înălțime, aproximativ 32 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, drept, tuns scurt, ten măsliniu.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.”, transmite IPJ.

Revenim cu mai multe informații despre caz.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș – Atenție la indiferență! Femei fără carnet, prinse la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: