Arbitru argeșean – mort la 26 de ani! A făcut infarct!

de | 19.08.2023 15:20 | Județean, Eveniment, Importante

Doliu în arbitrajul argeșean.  Alberto Șerban, un tânăr care avea toată viața înainte, singurul copil în familie, s-a stins din viață, astăzi, la numai 26 de ani.

Pasionat de fotbal încă de mic, el a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică din cadrul Universității din Pitești. În prezent era arbitru.

Vestea tristă a fost anunțată chiar de edilul comunei Bradu, Dan Stroe, pe pagina sa de Facebook.

In urmă cu 2 ore am aflat cu adâncă tristețe despre vestea morții subite a camaradului nostru Alberto Șerban, la vârsta de numai 26 de ani! Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă, deși a crescut în cea mai mare parte a vieții sale fără dragostea maternă. A fost un copil frumos, foarte cuminte și sociabil, săritor atunci când apelai la ajutorul lui. Din păcate, câteodată viața este de neînțeles pentru mulți dintre noi, iar în astfel de momente rămânem uluiți de tragismul ei. Suntem alături de familia îndoliată, căreia ii dorim multă putere sufletească să treacă peste acest moment greu. Alberto, așa cum îl știm toți, va rămâne cu siguranță o amintire frumoasă și dragă în amintirea tuturor celor care l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihnească!

Evenimentul nefericit a avut loc în urmă cu câteva ore, iar toți apropiații săi au rămas surprinși de această veste, deoarece nu era cunoscut cu vreo boală.

Din primele informații, se pare că ar fi făcut infarct. Familia a sunat imediat la 112, iar potrivit surselor noastre, echipajul medical sosit la locuința sa a încercat să îl resusciteze mai bine de o oră, însă fără succes, fiind declarat decesul.

În prezent, trupul neînsuflețit al tânărului a fost preluat de Medicina Legală, în vederea autopsiei.

Deși a fost crescut doar de tată, părinții săi fiind despărțiți, tânărul a fost întotdeauna un copil bine educat, cuminte și săritor.

Dincolo de pasiunea și timpul acordat sportului, el muncea foarte mult  pentru a-și crea un viitor, fiind și administratorul unei firme de tractări auto.

f6732354 2cc0 468a 8eda f6884b26cf94 - Arbitru argeșean - mort la 26 de ani! A făcut infarct!

De altfel, azi noapte, aproape de ora două, un story de pe profilul său public arăta că era la muncă la Fetești pentru a tracta o mașină.

Din păcate, se pare că oboseala și-a spus cuvântul.

Acum, familia și prietenii tânărului sunt devastați. Toți se întreabă cum a fost posibil ca viața unui om atât de bun și de tânăr să se sfârșească brusc.
Însă, răspunsul la această întrebare se va afla în urma necropsiei care va stabili clar cauza decesului.

foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident lângă Muzeu! Implicate două autobuze

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole