Incendiu la Câmpulung! Arde vegetația pe o suprafață de 10.000 mp

de | 06.04.2022 15:46 | Anunțuri, Județean

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină în cazul unui ingendiu de vegetație uscată izbucnit în municipiul Câmpulung.

La fața locului se acționează cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Din informații aflăm că arde vegetație uscată, mărăciniș și lăstăriș pe o suprafață de aproximativ 10.000 mp.

 

10 INCENDII DE VEGETAȚIE ÎN ULTIMELE  24 DE ORE

Totodată trebuie menționat faptul că în ultimele 24 de ore, echipaje ale ISU Argeș au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 10 incendii de vegetație uscată în care a fost afectată o suprafață totală de teren de aproximativ 49.835 mp.

Evenimentele au avut loc în următoarele locații: Mușătești, Rociu, Arefu, Merișani, Mioveni, Ștefănești, Călinești și Pitești.

 

arde vegetația

 

INTERVENŢII SMURD ŞI ALTE MISIUNI:

În ultimlele 24 de ore pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la mai multe misiuni printre care și la un accident rutier produs pe raza localității Căteasca, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, cu vârstă de aproximativ 80 de ani, care a fost monitorizată și transportată la spital de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat.

Totodată, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 34 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, anunțĂ reprezentanții ISU Argeș printr-un comunicat de presă.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | ISU Argeș | SMURD