Două muieri au bătut un bărbat și i-au furat și 1700 lei! Muscel Style!

de | 06.04.2022 16:25 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

Două femei, de 38 și 43 de ani, au fost luate la audieri de către de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, după ce au lovit un bărbat de 67 de ani, din Mihăești. După actele de violență, femeile i-ar fi furat omului 1700 de lei.

Întâmplarea a avut loc pe o stradă din municipiul Câmpulung, în urmă cu o săptămâna, pe 30 martie.

Oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate obiecte cu valoare probatorie, potrivit polițiștilor.

Femeile au fost conduse la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, individa de 38 de ani a fost reținută de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului pentru luarea unei măsuri preventive.

În ziua de 05 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au identificat două femei, de 38 și 43 de ani, ambele din Câmpulung bănuite de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 30 martie a.c., în jurul orei 17:00, cele în cauză ar fi sustras, prin acte de violență, suma de 1.700 de lei, de la un bărbat de 67 de ani, din Mihăești, care se deplasa pe o stradă din municipiul Câmpulung.

Pentru administrarea probatoriului, în cauză au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite și ridicate obiecte cu valoare probatorie.
Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.
Cele două persoane au fost conduse la sediul poliței, iar după administrarea probatorioului, femeia de 38 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, au transmis oamenii legii.

 

Și polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au avut de furcă, în ultimele 24 de ore, cu peste 150 de șoferi care nu au respectat regulile de circulație și s-au ales, fie cu amenzi, fie cu permise suspendate.

Oamenii legii anunță că într-o singură zi au aplicat 174 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 45.000 de lei. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Printre ghinioniști se află și un șofer de 30 de ani, din Drăgotești, județul Dolj, care s-a ales cu dosar penal , după ce a fost prins circulând de polițiști pe strada Nicolae Dobrin, din Pitești, deși avea permisul de conducere suspendat.

În ziua de 06 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 30 de ani, din Drăgotești, județul Dolj, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din Pitești, având dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a expirării dovezii de circulație, în termenul legal de 10 zile de la încetarea stării de alertă, pentru situația dosarelor penale întocmite ca urmare a infracțiunilor rutiere (respectiv începând cu data de 19 martie 2022).

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, au adăugat oamenii legii.

Tot astăzi au fost făcute 6 percheziții domiciliare de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu au ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești. Descinderile au avut loc în municipiul București și în județele Cluj, Vâlcea și Ilfov. Oamenii legii au acționat într-o speță care vizează un grup infracțional organizat, care este acuzat de fraudă informatică cu consecințe deosebit de grave, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și spălare a banilor.

Citiți pe anchetaonline.ro toate informațiile:

Prinși de Crima Organizată din Pitești! Au dat țepe online de 450.000 euro! (VIDEO)

tepe online

Foto descriptiv PortalSM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muscel | Pitești