anchetaonline.ro

ARGEȘ: Cod galben de ploi, vijelii și grindină

de | 16.08.2022 09:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie a extins codul galben de instabilitate atmosferică, valabil și în județul Argeș. Astfel, în intervalul 16 august, ora 12:00- 16 august, ora 22:00, în zonele montane, în Transsilvania, Maramureș, Moldova și local în Muntenia și Crișana, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Fenomenele specifice instabilității atmosferice se vor semnala marți (16 august)  pe arii restrânse și în restul teritoriului, iar miercuri (17 august) cu precădere în nord, centru și nord-est”, transmite ANM.

harta anm - ARGEȘ: Cod galben de ploi, vijelii și grindină

De asemenea, meteorologii specifică faptul că de mâine disconfortul termic va fi în creștere, urmând să revină canicula în vestul și sudul țării.

Foto credit: Agrointeligența

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A lovit cu bolidul doi polițiști și a fugit! Un argeșean recidivist riscă ani grei de închisoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | ANM