Argeș: O tânără de 20 de ani s-a urcat la volan, deși nu deține permis de conducere

de | 13.03.2023 14:52 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Argeș: O tânără de 20 de ani s-a urcat la volan, deși nu deține permis de conducere

O tânără, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Oarja, s-a ales cu dosar penal, după ce a urcat volanul unei mașini, deși nu deține permis de conducere.

Incidentul a avut loc pe 12 martie, iar tânără a fost prinsă pe raza localității de domiciliu de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota.

În urma faptei sale, fata s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă, pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs fapta.

Amenzi de 80.000 de lei în 24 de ore

Totodată, reprezentanții IPJ Argeș anunță că în ultimele 24 de ore au fost aplicate 320 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, cu scopul suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Update: Un bărbat a ajuns cu mașina în râpă! A fost găsit în șoc hipotermic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: