Argeșeni amendați pentru transport ilegal de lemne

de | 03.11.2023 19:43 | Județean, Eveniment

Doi bărbați din județul Argeș au fost prinși de oamenii legii, joi, 2 noiembrie, în timp ce transportau ilegal material lemnos.

Primul dintre aceștia, un bărbat din Merișani, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, în timp ce transporta cu o autoutilitară lemnele.

Întrebat de polițiști dacă are documente justificative pentru materialul lemnos, argeșeanul le-a prezentat documentele, însă, agenții au devenit suspicioși cu privire la cantitatea justificată din acte și cea care se afla în mijlocul de transport la momentul depistării.

La fața locului a ajuns și un specialist silvic, care a constatat că bărbatul transporta mai mult lemn de foc de diferite esențe decât prevedeau actele, și anume 1,45 mc.

În urma faptei sale, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de lemne nejustificată cu documente, a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Cotmeana.

Un alt bărbat, un tânăr de 26 de ani, din Valea Mare Prăvăț, a fost prins pe raza localității Godeni, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos, fără a deține documente care să ateste proveniența legală a acestuia.

În mijlocul de transport se afla cantitatea de 1 mc de material lemnos, de esență fag.

În urma celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, iar lemnele au fost confiscate și predate Ocolului Silvic Aninoasa.

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Godeni | Merișani