Bărbatul din Călinești, dat dispărut, s-a întors acasă

de | 03.11.2023 19:51 | Eveniment, Județean

Informații noi

HHAICA VASILE, argeșeanul de 58 de ani, din comuna Călinești, sat Valea Corbului, care a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă pe 1 noiembrie, a revenit la locație în această seară.

Potrivit IPJ Argeș, cât timp a fost plecat, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, împreună cu polițiștii Sectiei de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului HAICA VASILE, de 58 de ani, care a plecat voluntar, de la locuința sa din Călinești, sat Valea Corbului, în ziua de 01 noiembrie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 90 de kg, păr scurt, cărunt, ochi căprui.

Vestimentația la momentul plecării: geacă din piele, neagră, pantaloni de blugi, albaștri, încălțăminte neagră, pălărie de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

sursă foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeni amendați pentru transport ilegal de lemne

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești

Ultimele articole