Președintele PNL, Nicolae Ciucă: ”Tot prin noi înșine vom intra în alegerile din 2024”

de | 03.11.2023 18:54 | Național, Politic

Este oficial: PNL a decis să participe pe liste proprii la alegerile de anul viitor. Decizia este valabilă pentru toate cele patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. De altfel, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, că liberalii au decis să meargă singuri în alegerile din 2024, “cu optimism şi cu mobilizare, cu ambiţie, cu unitate”.

Conducerea PNL a analizat, vineri, la Sinaia, trei scenarii privind alegerile de anul viitor: participarea pe listă proprie, o alianţă cu PSD sau o coaliţie de dreapta mai largă. PNL a ales calea ”prin noi înşine” în alegerile din 2024, respectiv să meargă pe listă proprie. Votul a fost dat în unanimitate în şedinţa conducerii partidului.

Prin noi înșine este expresia unui veac și jumătate de istorie a liberalismului și a unui patriotism autentic, curat, singurul care poate duce România înainte, indiferent de vremurile pe care le traversează. Este crezul nostru, al liberalilor și esența viziunii noastre pentru o Românie modernă și un trai mai bun pentru toți cetățenii ei.

Prin noi înșine am reușit să guvernăm responsabil în ultimii 4 ani și să ducem România mai aproape de obiectivele de țară. Am traversat crize suprapuse, am crescut veniturile românilor, am fost alături de mediul de afaceri și de categoriile defavorizate și am reușit să demarăm reforme în toate sistemele-cheie cu investiții solide. Tot prin noi înșine vom intra în alegerile din 2024, cu încrederea că vom câștiga, că vom da președintele țării și că vom continua să construim și să dezvoltăm. Alături de români, pentru români. Avem o istorie și o misiune care ne leagă moral de viitorul și destinul acestei țări.”, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook.

“Taina acestei încrederi este o cunoaştere mai adâncă a nevoilor poporului român şi convingerea nestrămutată că prin noi înşine putem să ne desvoltăm pe toate căile; pe când neîncrederea în protivnicii noştri a fost sporită prin faptele lor.” -„Prin noi înșine”, Vintilă I.C.Brătianu, 1905, se mai arată potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciuca

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Închiderea MCV a însemnat un moment cheie, un obiectiv strategic bifat de România”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL

Ultimele articole