anchetaonline.ro

Argeșeni prinși la furt de lemne! Ce amendă au primit cei doi

de | 14.12.2022 22:10 | Știri, Eveniment, Județean

Doi argeșeni au fost depistați, în cursul zilei de marți, 13 decembrie, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni în timp ce transportau material lemnos.

A fost vorba despre un bărbat de 55 de ani, din Dârmănești, precum și un bărbat de 68 de ani, din Bălilești, care transportau material lemnos pe raza localităților unde domiciliază, cu autoturism ce tracta o remorcă, dar și cu un tractor ce tracta o remorcă.

Cei doi nu aveau documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Cu ajutorul unui specialist silvic, s-a constat că în cele două mijloace de transport se afla cantitatea totală de aproximativ 1 mc de material lemnos, în ambele situații fiind de esență fag.

Ca urmare a abaterilor constatate, cei doi au primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confoscat, fiind predat reprezentaților Ocolului Silvic Aninoasa, respectiv ai Ocolului Silvic Codrii Verzi.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil cum a fost descoperit un argeșean de 36 de ani, în trafic!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: