Aria Events – Un nou concept pentru miri: Invitat la nunta ta

de | 17.01.2023 21:07 | Județean, Lifestyle, Știri

 

Lângă Slava Mobilă, pe Calea Câmpulung, s-a deschis cel mai nou complex destinat organizării de evenimente de familie, dar și corporate, fiind foarte generos ca și spațiu. Cu o arhitectură modernă, cu dotări premium și o amenajare impresionantă, Aria Events vine și cu un nou concept, despre care ne oferă detalii cei care au pus la punct acest fastuos proiect, Artur și Ionela Pînzari.

Aria Events

Ați deschis un nou proiect in incinta Complexului Slava Home?

Artur: „Da. Anul trecut am finalizat proiectul nostru de suflet, Aria Events.”

Numele ne duce cu gândul la un centru de evenimente!

Artur: „Da! Este un centru de evenimente cu o capacitate de aproximativ 200 de persoane care deja funcționează, urmând ca anul viitor sa inauguram și a doua sala.”

Aria Events

 

Sunteți un antreprenor cunoscut in zona de retail, cum s-a născut aceasta idee, care înseamnă abordarea unui nou domeniu de activitate?

Artur: „Cred ca de la nunta noastră s-a înfiripat aceasta idee de business. După ce a organizat singura nunta noastră, soția mea, care este o perfecționistă de altfel, și-a dorit dintotdeauna un cadru distins, care sa creeze momente unice pentru fiecare participant.”

Să o lăsam atunci pe Ionela Pinzari să ne povestească ce provocări a întâmpinat și cum a contribuit această experiență la punerea în practică a unei noi idei de business.

Ionela: „Am întâmpinat numeroase provocări in organizarea nunții noastre, însă, cu un efort considerabil, am finalizat totul așa cum ne-am dorit. In cea mai importanta zi a vieții ei, mireasa trebuie sa fie frumoasa, odihnita, fara stres și griji, iar când ea este principalul organizator, acest lucru devine mult mai dificil. In urma acestei experiențe ne-a venit ideea deschiderii unui local modern, romantic, in care am pus foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite și a preparatelor.”

Aria Events

 

Și privind retrospectiv credeți că se poate evita acest stres al organizării, care să pice pe umerii mirilor?

Ionela: „Da! După ani de zile am fost Nasi la Cluj, unde am constatat, ca se poate și altfel. Mirii si Nasii sunt răsfățații evenimentului.
Ne-am spus unul altuia “ Ce tare! Ești invitatul principal la nunta ta!” De atunci, acest gând a rămas omniprezent in mintea noastra.”

O altfel de atitudine față de „actorii” principali ai evenimentului?

Ionela: „Tuturor ne place sa fim tratati special și cu atenție, iar Aria Events pune accent foarte mare pe aceste doua aspecte. Fiecare “actor” se va simți răsfățat pe toată perioada evenimentului.”

 

Aria Events

Va doriți o dinamica diferită a evenimentelor și întâlnirilor dintre prieteni?

Artur: „Venim după o perioada plină de restricții, in care oamenilor le-a fost dor sa socializeze. Am implementat acest proiect motivați de dorința de a oferi oamenilor un spațiu rafinat, elegant, in care sa își sărbătorească evenimentele de suflet la cele mai înalte standarde.”

Aria Events vrea sa devină un spatiu inedit?

Ionela: „Aria Events este spațiul feeric in care basmul devine realitate.”

 

Aria Events

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slava