Au tăiat în carne vie! Amenzi pentru șoferii care vorbeau la telefon sau nu opreau la trecerile de pietoni

de | 29.08.2022 09:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

În acest weekend, polițiștii argeșeni au desfășurat acțiuni pentru a crește disciplina rutieră în deplasarea pe drumurile publice.

Astfel de acțiuni au fost desfășurate atât în mediul urban, cât și rural, vineri și sâmbătă.

În Pitești, într-o singură zi, polițiștii Biroului Rutier au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.640 de lei și au reținut un permis de conducere și două certificate de înmatriculare.

Astfel, 18 șoferi au fost sancționați, în Pitești, pentru că circulau cu viteză excesivă, iar 11 pentru că nu purtau centura de siguranță sau nu foloseau mijloacele speciale de transport pentru copii. Au fost „arși” și cei care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care se angajat regulamantar în traversare, trei șoferi fiind amendați, iar altul a fost sancționat după ce a fost prins vorbind la telefon în timpul condusului, fără utilizarea sistemului tip mâini libere.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto Zf.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident provocat de o șoferiță din Mioveni! A băut bine, iar apoi s-a urcat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole