Avertizare! Ceață densă pe mai multe șosele din Argeș și alte 4 județe!

de | 21.12.2022 21:30 | Știri, Eveniment, Județean

Ceața densă va fi prezentă, în această seară, pe mai multe șosele din sudul țării. Vizate sunt cinci județe.

Meteorologii avertizează că în seara de miercuri, până la ora 22.00, va fi prezent cod galben de ceață în mai multe zone din județele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Călărași și Dâmbovița.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, miercuri seara, ceața va reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Ialomița, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Constanța, Vâlcea și Brăila, potrivit romania24.ro.

În plus, se anunță ceață densă pe autostrada A1 București-Pitești, vizibilitatea fiind redusă sub 100 de metri în unele zone.

Participanților la trafic li se recomandă folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea opririi pe benzile de circulație, reducerea vitezei de deplasare și mărirea distanţei de siguranță dintre autovehicule.

 

Foto Descriptiv Ziarul Național

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ! Tânără de 18 ani fugărită de poliție după ce a furat haine dintr-un magazin!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: