Minore din toată țara – aduse în Argeș și obligate să se prostitueze!

de | 21.12.2022 20:11 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului de Combatere a Grupurilor de Criminalitate Organizată și procurorii DIICOT au făcut mai multe percheziții, în cursul zilei miercuri, la patru membri ai unei grupări care ar fi furat mai multe fete, unele minore, și le-ar fi obligat să se prostitueze în Argeș și alte județe din țară, potrivit romania24.ro.

Cele 6 percheziții domiciliare au avut loc în municipiul Ploiești, municipiul Slobozia și în municipiul Constanța.

De asemenea, pe numele celor 4 persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de minori, act sexual cu un minor și viol au fost puse în executare mandate de aducere.

Din cercetările făcute de către organele de lege s-a stabilit că, în cursul anului 2021, membrii grupării ar fi inițiat un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Proxeneții ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat la practicarea prostituției după ce erau transportate și cazate în apartamente închiriate în diferite localități de pe teritoriul României, situate în județele Alba, Constanța, Ialomița, Buzău, Prahova, Timiș și Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ! Tânără de 18 ani fugărită de poliție după ce a furat haine dintr-un magazin!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole