anchetaonline.ro

Bărbat de 45 de ani din Câmpulung – dat dispărut!

de | 26.12.2022 13:07 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

  • Argeșean dat dispărut de familie!

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului TIUCĂ DORINEL-CIPRIAN, de 45 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din municipiul Câmpulung, în după-amiaza zilei de 23 decembrie, și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală, urechile depărtate.

Acesta este cunoscut cu afecțiuni medicale, având repetate plecări voluntare de la domiciliu, de fiecare dată fiind găsit deplasându-se pe jos.

În momentul plecării acesta purta: geacă albastră, pantaloni din material textil, deschiși la culoare, fes negru și adidași gri.

Cei care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: