Un bărbat a înfipt o bară în mijlocul străzii!

de | 03.02.2023 23:01 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat a blocat traficul rutier din Baia Mare după ce un bărbat a înfipt o bară metalică în mijlocul străzii Cernești.

Bărbatul a înfipt bară metalică într-o intersecție cu intenția de a bloca accesul pe o stradă al unui vecin.

Acesta a recurs la acest gest după ce vecinul lui a vrut să îi blocheze accesul autotrenurilor în parcarea pe care o deține, potrivit Antena 3 CNN.

Vă deranjez în legătură cu un eveniment mai rar întâlnit care s-a petrecut în dimineața zilei de azi (ieri, n.r.). Este vorba despre un cetățean, Gheorghe S., care a montat cu ajutorul unui excavator de mare tonaj o țeavă groasă în mijlocul drumului (intrarea pe strada Cerneși) cu intenția de a obtura intrarea camioanelor pe propietatea mea și a celorlalți vecini.

Bineînțeles că neputând intra, un camion a rămas pe avarii pe banda de circulație a DN18B, astfel că s-au format cozi de autovehicule, circulația pe drumul național fiind întreunată.

La fața locului s-au prezentat echipaje din cadrul poliției rutiere și a poliției locale compartimentul urbanism, care l-au somat să scoată acea țeavă montată fără autorizație de construcție, dar nici până la această oră nu a fost scoasă”, au fost informați reprezentanții Primăriei București.

Foto descriptiv.

Sursa Foto ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ai putea primi vouchere în limita a 5 salarii minime dacă ai fost victima unei infracțiuni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole