Bărbatul decedat în accidentul de la Lunca Corbului era director la Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin

de | 08.02.2024 11:06 | Județean, Eveniment, Importante

Bărbatul care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier care a avut loc ieri, 7 februarie, pe DN 65, Pitești-Slatina, pe raza comunei Lunca Corbului, era director la Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin, potrivit actualmehedinti.ro.

Gheorghe Halîngă conducea instituția din anul 2022.

Cu profundă tristețe anunțăm dispariția fulgerătoare a Directorului Capităniei Zonale Drobeta Turnu-Severin, Gheorghe Halîngă, care a părăsit această lume în urma unui tragic accident rutier.

Cu ochii în lacrimi, rememorăm contribuția sa semnificativă în cadrul Autorității Navale Române. Cu o carieră în slujba siguranței navigației începută în 1980, Gheorghe Halîngă și-a demonstrat în permanență devotamentul față de misiunea Căpităniei Zonale Drobeta Turnu-Severin pe care o conducea din 2022.

În aceste momente dificile gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndoliată a fostului nostru coleg. Îi vom simți lipsa profund și vom onora moștenirea sa printr-un angajament continuu față de valorile pe care le-a reprezentat.

Odihneşte-te în pace, prieten drag!”, transmite Autoritatea Navală Română

Accidentul a fost provocat chiar de el.

Din verificările efectuate de polițiști, Gheorghe Halîngă, bărbatul de 64 de ani, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, conducea un autoturism dinspre Slatina către Piteşti, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 76 de ani, din Piteşti. Ulterior, mașina directorului Căpităniei Zonale Drobeta Turnu Severin  a fost proiectată într-un camion condus de un bărbat de 38 de ani, din Piteşti, care circula din sensul Piteşti către Slatina.

886d78ce 9a70 457e 8ce0 e9d5abef33f5 - Bărbatul decedat în accidentul de la Lunca Corbului era director la Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin

În urma impactului violent, Gheorghe Halîngă a rămas încarcerat în autoturism. După ce a fost extras de către pompieri, acesta se afla în stop cardio-respirator iar paramedicii SMURD i-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

În urma impactului, a fost rănit și bărbatul de 76 de ani, din Pitești, care care a fost transportat la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că șoferii nu au consumat alcool, pentru bărbatul decedat urmând a fi recoltate probe biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Foto: IPJ/ISU Argeș/ Facebook Autoritatea Navală Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal la Lunca Corbului! Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului