Beat și fără permis, s-a urcat la volan! Prins în Războieni

de | 12.06.2022 15:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat de 27 de ani, din Hârsești, a petrecut mai mult decât ar fi trebuit, în weekendul Rusaliilor. După ce a băut bine, acesta a hotărât să urce la volanul unei mașini și să plece la plimbare prin municipiul Pitești.

Mai mult, pe lângă faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta nu deținea nici permis de conducere.

Însă, a „omis” aceste aspecte atunci când a plecat la drum cu mașina.

Soarta nu a ținut cu el, iar în cartierul piteștean Războieni, bărbatul a fost depistat de oamenii legii. Pus să sufle în etilotest, s-a constatat că era beat, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Ulterior, în ziua de 11 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Tineri prinși cu droguri într-un club celebru din Budeasa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Războieni

Ultimele articole