Bilete noi de tratament balnear pentru pensionarii argeșeni

de | 05.05.2023 12:52 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

Casa județeană de Pensii Argeș anunță faptul că pentru seria 6 din acest an, cu date de plecare in perioada 22 – 26 mai 2023, au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear. Acestea sunt pentru statiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Moneasa si Pucioasa.

Repartitia poate fi consultata de asemenea si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

De precizat că eliberarea biletelor se face în perioada  5 -12 mai 2023, conform planificarii care va fi anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Important de precizat este că au rămas 3 bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunea Amara.

Contribuția individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Pensionarii care au și calitatea de asigurat, vor contribui cu 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

În ceea ce privește plata contributiei individuale, aceasta se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

Nu uitați! Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate.

Titularul  trebuie să aibă asupra lui cuponul lunii martie / aprilie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole