anchetaonline.ro

Comesad asfaltează două drumuri la Corbeni

de | 14.04.2022 13:30 | Administrație

Corbeni – investiţie de aproape 3 milioane lei pentru modernizarea a două drumuri.

La începutul săptămânii trecute, administraţia locală a comunei Corbeni a finalizat licitaţia pentru modernizarea prin asfaltare a două drumuri comunale. Procedura s-a derulat nesperat de rapid, dat fiind faptul că au fost semnate contractele de atribuire la mai puţin de trei luni de la lansarea în SICAP.

 

Astfel, pe 17 ianuarie, Primăria Corbeni punea la bătaie 2,45 milioane lei (fără TVA) pentru asfaltarea DC 296 Oeştii Ungureni, pe o lungime de 761 m, şi DC 303 Oeştii Pământeni-Garaj Islaz, pe o lungime de 555 m, iar pe 4 aprilie semna contractele cu firma Comesad Drumuri, cea care, cu o ofertă de 1,97 milioane lei, şi-a adjudecat ambele loturi în faţa altor trei firme: două din Argeş – Valah Construct Grup şi Drum Construct Logistik – şi una din Vâlcea, respectiv societatea Melentarii SRL.

semnare contract Corbeni drumuri Comesad

Primarul Nicolae Dinică a semnat săptămâna trecută contractele pentru asfaltarea celor două drumuri.

 

Scopul realizării lucrărilor de refacere este de a elimina efectele calamităţilor produse la drumurile existente din cauza factorilor de risc naturali. Proiectul vizează refacerea infrastructurii şi suprastructurii drumului, execuţia de şanţuri din pământ şi betoane, rigole cu capace carosabile prefabricate şi podeţe noi în vederea asigurării scurgerii apelor provenite din precipitaţii şi descărcări la emisarii existenţi în zonă.

După aprobarea devizului de după licitație, în cel mai scurt timp vom da ordinul de începere al lucrărilor.” – a anunţat primarul comunei Corbeni, Nicolae Dinică.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Citește articolele pe același subiecte: Corbeni | Nicolae Dinică | Valah Construct
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: