Cosmin Petrescu: ”S-au strâns un număr de 2.660 semnături pentru 3 proiecte de bugetare participativă”

de | 12.12.2023 12:42 | Curtea de Argeș, Politic

O veste extraordinară de la PNL Curtea de Argeș! 2660 de semnături au fost strânse pentru 3 proiecte de bugetare participativă în orașul Basarabilor.

Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș, a venit cu acest anunț important pentru cetățeni: ”Ne bucurăm să vedem o astfel de implicare a cetățenilor dornici de o schimbare în bine a orașului. Cu ajutorul vostru, s-au strâns un număr 2.660 de semnături pentru 3 proiecte de bugetare participativă:

1.Parcări de biciclete pe lângă școli și licee;

2.PUMPTRACK – Spațiu pentru mișcare cu piste în forme și curbe pentru copiinpe biciclete, skateboard-uri și role;

3.Coșuri de gunoi pentru reciclarea selective”.

”Implicarea masivă ne inspiră să continuăm”

Totodată, liderul liberalilor din Curtea de Argeș, a subliniat că dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a comunității se poate face doar printr-un dialog sincer, deschis și constant între cetățeni și cei de la conducere.

”Proiectul declarat caștigător anul trecut „mini-teren de basket în cartierul Progresu”, pentru care s-au strans 1.500 de semnături și inclus în bugetul de investiții pe anul 2023 nu a fost implementat nici pană astăzi!! Dar, noi avem încredere că dorința cetățenilor o să fie ascultată de conducerea primăriei!

Dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a comunității noastre se poate face doar printr-un dialog sincer, deschis și constant între cetățeni și cei de la conducere. Prin inițiativa de bugetare participativă am dat semnalul ca noi ascultăm dorințele cetățenilor. Este nevoie de timp, implicare, multă muncă dar cu siguranță vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții.

În fiecare comunitate, activitățile sportive și de recreere nu sunt doar o modalitate de a face mișcare și a ne menține sănătoși, ci și un liant ce aduce oamenii împreună.

Implicarea masivă ne inspiră să continuăm să construim împreună un oraș mai activ, mai dinamic si să continuăm să susținem și să promovăm împreună aceste valori.

Mulțumim tuturor celor care au susținut și s-au implicat activ în acest demers”, a concluzionat Cosmin Petrescu.

Sursă foto: Facebook Cosmin Petrescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNL Argeș lansează, în 2024, platforma Pitești Tech City: ”Argeșenii merită un salt de bunăstare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Petrescu.

Ultimele articole