anchetaonline.ro

Cu războiul la graniţă, România îşi cârpeşte cazărmile

de | 14.03.2022 15:14 | Anunțuri, Eveniment

Cu războiul la graniţă, România îşi cârpeşte cazărmile

  • Pe lista reparaţiilor sunt şi unităţile militare din Câmpulung şi Curtea de Argeş

Ministerul Apărării, prin Unitatea Militară 02031 Bucureşti, a lansat săptămâna trecută o licitaţie în cadrul căreia pune la bătaie, cu tot cu TVA-ul aferent, 2 milioane de euro pentru efectuarea de lucrări de reparaţii şi modernizare la câteva cazărmi din Braşov şi Argeş. Pe lista cazărmilor unde urmează să fie executate lucrări se află şi două unităţi din Câmpulung şi Curtea de Argeş.

Lotul cu numărul 6 din cadrul licitaţiei presupune lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la pavilionul B3 – dormitoare din cazarma nr. 361 Câmpulung Muscel, U.M. 01044, investiţie pentru care Ministerul Apărării a alocat un buget de 1.366.544,20 lei (plus TVA). Printre lucrările prevăzute în proiect se numără placarea interioarelor cu gresie sau parchet, zugrăveli, înlocuirea uşilor din lemn cu altele metalice, înlocuirea tablourilor electrice, a instalaţiei electrice, a corpurilor de iluminat şi a aparatelor electrice, înlocuirea instalaţiei interioare de încălzire, a radiatoarelor, a obiectelor sanitare, precum şi a instalaţiei de apă şi canalizare. Lotul nr. 7 cuprinde lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la reţeaua termică exterioară din cazarma nr. 908 Curtea de Argeş, U.M. 01042, a căror valoare estimată este de 1.570.838,78  lei (plus TVA).

Firmele care doresc să efectueze aceste lucrări sunt aşteptate să îşi depună ofertele până cel târziu marţi, 22 martie, câştigătoarea fiecărui lot urmând să fie desemnată cea care oferă preţul cel mai scăzut.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Curtea de Argeş