TNL Curtea de Argeș și-a ales conducerea!

de | 14.01.2024 12:59 | Curtea de Argeș, Politic

Astăzi, TNL Curtea de Argeș și-a ales conducerea după ce Alexandru Bîrsan a trecut într-o altă etapă, alături de echipa liberală de la Curtea de Argeș predând ștafeta colegului său, Andrei Sorescu. La eveniment a fost prezentă și ministrul Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, dar și Mara Mareș, președinte TNL.

Fiecare generație aduce cu sine o perspectivă nouă și o energie proaspătă, iar tinerii au mereu puterea de a schimba direcția și de a aduce inovație, arată liberalii în comunicatul transmis.

”2024 este un an provocator”

“Mulțumesc Alex ca ai înțeles valorile liberale și acum 2 ani ai preluat o misiune, deloc ușoară, reformând echipa TNL CdA. Nu ai avut o misiune simplă, dar ai reușit alături de colegii tăi să aduci un suflu nou organizatiei, iar ție Andrei mult succes, alături de colegi. 2024 este un an provocator, dar cu siguranță veți reuși. Andrei Sorescu este noul noul președinte al TNL Curtea de Argeș. Probabil ca mulți îl cunoașteți deja pe Andrei. Este absolvent al Facultății de Drept, ambițios, perseverent și implicat. Mulțumim Alina Gorghiu, Radu Perianu, Mara Mareş, cǎ ați fost și astǎzi alǎturi de noi”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, potrivit sursei citate.

”Cred în generația ta”

”Mulțumesc, Mara Mareş! Cred în generația ta, cred că tinerii sunt liberali, mai ales la mine acasă, la Curtea de Argeș.

Cosmin Petrescu, ai grijă de tinerii din Curtea de Argeș, orașul în care noi ne-am format! ”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cosmin Petrescu și Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Alina Gorghiu: ”Pitești Tech City 2024 este proiectul inovativ al PNL pentru dezvoltarea Argeșului!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL

Ultimele articole