Dănuț Bica: Europarlamentarii PNL solicită sprijin pentru fermierii români

de | 28.07.2023 08:25 | Știri, Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica a precizat în mediul online faptul că europarlamentarii PNL, Dan Motreanu și Daniel Buda, au solicitat Comisiei Europene sprijin financiar suplimentar pentru fermierii români, în contextul atacurilor Rusiei asupra porturilor ucrainene Reni și Ismail și a faptului că Rusia a stopat acordul internațional privind transportul grânelor din Ucraina pe Marea Neagră.
Solicităm pregătirea unui nou pachet de sprijin financiar pentru fermierii români. De asemenea, cerem identificarea și punerea la dispoziție în regim de urgență a unor fonduri europene suplimentare pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport (terestru, fluvial, maritim) care să facă față volumului adițional de mărfuri ucrainene transportate, consolidarea culoarelor verzi de transport, dezvoltarea capacitaților de stocare a grânelor pe teritoriul României”, a transmis Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL, potrivit senatorului Dănuț Bica.
Foto: Facebook Bica Danut  
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica