anchetaonline.ro

Diana Eftene s-a căsătorit! Cine este alesul directoarei AFIR!

de | 08.06.2022 11:57 | Pitești, Lifestyle

Eveniment extrem de fericit miercuri după amiază (8 iunie 2022) pentru Diana Eftene, directorul Agenției pentru Finanțarea Rurale Argeș (AFIR), consilier județean și președinte TSD Argeș.

Tânăra manager (32 ani) a semnat oficial actele de căsătorie, la Budeasa, în prezența familiei și apropiațiilor.

Norocosul care a convins-o pe una dintre cele mai frumoase tinere din politica argeseană să zica azi “Da” în fața primarului Nicolae Racheru (coleg de partid cu Diana) se numește Claudiu Lupaș.

Este absolvent de Stiințe Politice, dar activează, de ani buni, în mediul privat. Este, printre altele, cel care pus bazele fabricii Fontana din Schitu Golești. Are 41 ani și a cucerit-o pe Diana în urmă cu aproape doi ani, cei doi cunoscându-se prin intermediul unor prieteni comuni.

Diana Eftene și Claudiu Lupas

După un timp, relația a devenit din ce în ce mai strânsă, primele imagini cu cei doi îndrăgostiți apărând la începutul acestui an, de Valentine’s Day, din timpul unei vacanțe în Dubai.

Atunci s-a produs și cererea în căsătorie care s-a materializat miercuri după-amiază, într-o atmosferă de bucurie și împlinire pentru cei doi viitori soți și apropiații lor. Nunta este programată pentru anul viitor.

Redacția Ancheta le urează ” Casă de piatră!”, cu ani mulți și fericiți împreună!


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ana Nicolescu, fiica fostului lider PSD Argeș, a intrat în partidul Vioricăi Dăncilă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa | Diana Eftene