Doliu în lumea artistică. A murit Rona Hartner

de | 23.11.2023 13:47 | Național, Lifestyle

Îndrăgita artistă, Rona Hartner a murit. Ea a încetat din viață, astăzi, la numai 50 de ani, după ce a luptat cu o boală crâncenă.

Cântăreața și actrița s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate, iar apropiații acesteia sperau la un miracol.

​Rona Hartner reușise să câștige lupta cu cancerul la colon, însă la scurt timp boala a recidivat și a fost, din nou, diagnosticată cu cancer, de această dată la plămâni și creier.

Miercuri seară, sora Ronei Hartner, Rinda, a anunțat pe pagina de Facebook a acesteia că actrița „își trăiește ultimele clipe”.

Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”.

Din păcate, la câteva ore distanță, Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul.

Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.

Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie! Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Imelda Antonescu.

Rona Hartner s-a născut pe data de 9 martie 1957, la București. În anul 1991 a început studiul la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar începând cu anul 1992 a început să studieze la Academia de Teatru și Film din București. Aceasta este cunoscută pentru rolul său Sabina, din „Gadjo Dilo”.

Foto: stiripesurse.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Condoruș Savaste, condus pe ultimul drum

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole