Secțiunea 2 din Autostrada Pitești – Sibiu. Hotărârea privind declanșarea procedurilor de expropriere, aprobată de Guvern

de | 23.11.2023 14:02 | Județean, Politic

  • Investițiile în infrastructură, o prioritate a Guvernului condus de Marcel Ciolacu!

Veste bună pentru județul Argeș. Executivul a aprobat astăzi o Hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru lucrări de utilitate publică pentru imobilele proprietate privată de pe secțiunea 2 Boița – Cornetu a Autostrăzii Pitești – Sibiu pentru a permite efectuarea lucrărilor de construire a ecoductului Lazaret, anunță ceio de la PSD Argeș.

Ecoductul Lazaret este una dintre cele mai spectaculoase structuri realizate pentru Secțiunea 2 din Autostrada Pitești – Sibiu. Acesta va avea o lungime de 250 de metri, fiind proiectat să supra-traverseze drumul național 7 (DN7 / E81), râul Olt și calea ferată. Ecoductul este un pasaj verde, un proiect special de infrastructură verde necesar unui trafic auto în siguranță, dar și unei conservări eficiente a biodiversității.

”În acest mod va fi protejat și mediul, dar și oamenii – participanții la trafic, pe tronsonul celei mai dificile secțiuni a autostrăzii montane A1, cea de pe Valea Oltului.

Premierul Marcel Ciolacu a spus cu puțină vreme în urmă chiar în Argeș că ministrul PSD al Transporturilor Sorin Grindeanu este cel care va asigura legătura pe autostradă dintre Constanța și Nădlac. Datorită eforturilor acestui Guvern, România va avea prima autostradă care va trece Carpații!”, potrivit infoprmării publicate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura-Oprescu: ”Proiectul ”Girls Code” lansat ieri ne arată că femeile pot sparge orice barieră”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole