(VIDEO) Condoruș Savaste, condus pe ultimul drum

de | 23.11.2023 13:15 | Jude╚Ťean, Eveniment

Zi trist─â pentru Poli╚Ťia Local─â Pite╚Öti.

├Än aceste momente, la Biserica Sf├óntul Gheorghe are loc slujba de ├«nmorm├óntare a lui Condoru╚Ö Savaste, poli╚Ťistul local ucis de un t├ón─âr, ├«n timp ce ├«╚Öi f─âcea datoria.

La slujb─â iau parte sute de poli╚Ťi╚Öti locali din Arge╚Ö ╚Öi din ╚Ťar─â, cu peste 50 de autospeciale, care au dorit s─â ├«i fie al─âturi lui Condoru╚Ö Savaste ╚Öi s-au adunat s─â ├«l conduc─â pe ultimul drum.

Agentul va fi înmormântat la cimitirul Sfântul Gheorghe.

Dup─â slujba de ├«nmorm├óntare, el va fi dus pentru ultima oar─â la sediul Poli╚Ťiei Locale Pite╚Öti.

Ultimul drum al poli╚Ťistului local!

Reamintim faptul c─â, poli╚Ťistul local din Pite╚Öti, Condoru╚Ö Savaste, b─âtut de un t├ón─âr de 19 ani, a murit dup─â dou─â s─âpt─âm├óni de com─â.

Din p─âcate, poli╚Ťistul local, ├«n v├órst─â de 55 de ani, ├«n timp ce ├«╚Öi f─âcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave, ├«n seara zilei de 4 noiembrie, ├«n sta╚Ťia de la Colegiul Br─âtianu.

Agentul i-a atras aten╚Ťia unui t├ón─âr de 19 ani, din Mo╚Öoaia, c─â nu are voie s─â bea pe strad─â ╚Öi c─â deranjeaz─â c─âl─âtorii care a╚Öteptau ├«n sta╚Ťie. Deranjat, individul l-a lovit cu pumnul ├«n fa╚Ť─â pe poli╚Ťist, care┬áa c─âzut ┼či s-a izbit cu capul de asfalt.

├Än urma loviturii, agentul a ajuns la spital pe sec╚Ťia ATI, intubat. Din nefericire, dup─â dou─â s─âpt─âm├óni de com─â, b─ârbatul a murit pe patul de spital.

Moartea lui a l─âsat ├«n urm─â lacrimi ╚Öi durere at├ót ├«n r├óndul familiei, c├ót ╚Öi ├«n sufletul apropia╚Ťilor ╚Öi al colegilor.

Foto:

Citi╚Ťi, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elena Udrea ╚Öi Ioana B─âsescu scap─â definitiv de dosarul finan╚Ť─ârii campaniei electorale din 2009

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii, pasionat─â de fotografie ╚Öi handmade.

Articole asem─ân─âtoare:

Cite╚Öte articolele pe acela╚Öi subiecte: Br─âtianu | Condoru╚Ö Savaste | Pite╚Öti | Poli╚Ťia Local─â Pite╚Öti