(VIDEO) Condoruș Savaste, condus pe ultimul drum

de | 23.11.2023 13:15 | Județean, Eveniment

Zi tristă pentru Poliția Locală Pitești.

În aceste momente, la Biserica Sfântul Gheorghe are loc slujba de înmormântare a lui Condoruș Savaste, polițistul local ucis de un tânăr, în timp ce își făcea datoria.

La slujbă iau parte sute de polițiști locali din Argeș și din țară, cu peste 50 de autospeciale, care au dorit să îi fie alături lui Condoruș Savaste și s-au adunat să îl conducă pe ultimul drum.

Agentul va fi înmormântat la cimitirul Sfântul Gheorghe.

După slujba de înmormântare, el va fi dus pentru ultima oară la sediul Poliției Locale Pitești.

Ultimul drum al polițistului local!

Reamintim faptul că, polițistul local din Pitești, Condoruș Savaste, bătut de un tânăr de 19 ani, a murit după două săptămâni de comă.

Din păcate, polițistul local, în vârstă de 55 de ani, în timp ce își făcea datoria, a fost victima unei agresiuni grave, în seara zilei de 4 noiembrie, în stația de la Colegiul Brătianu.

Agentul i-a atras atenția unui tânăr de 19 ani, din Moșoaia, că nu are voie să bea pe stradă și că deranjează călătorii care așteptau în stație. Deranjat, individul l-a lovit cu pumnul în față pe polițist, care a căzut şi s-a izbit cu capul de asfalt.

În urma loviturii, agentul a ajuns la spital pe secția ATI, intubat. Din nefericire, după două săptămâni de comă, bărbatul a murit pe patul de spital.

Moartea lui a lăsat în urmă lacrimi și durere atât în rândul familiei, cât și în sufletul apropiaților și al colegilor.

Foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elena Udrea și Ioana Băsescu scapă definitiv de dosarul finanțării campaniei electorale din 2009

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Condoruș Savaste