Doliu în lumea filmului! Un alt actor celebru s-a stins din viață

de | 10.03.2023 09:30 | Știri, Eveniment, Național

Celebrul actor american Robert Blake, devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în serialul „Baretta” și în filmul „Cu sânge rece”, a decedat la vârsta de 89 de ani, în propria sa casă din Los Angeles.

doliu lume film actor robert blake stins viata 821966 - Doliu în lumea filmului! Un alt actor celebru s-a stins din viață

Tragica veste a fost făcută publică chiar de nepoata sa, Noreen Austin.

Rolurile care l-au făcut celebru pe au fost cele din „Baretta” și „Cu sânge rece”.

„A murit liniștit, înconjurat de familie, în Los Angeles”, declară a reprezentul său, potrivit ABC News, conform Antena 3 CNN.

Cunoscutul actor și-a început cariera încă de la vârsta de cinci ani, când a participat la primul său casting. De asemenea, serialul care l-a consacrat, „Baretta”, difuzat între 1975 și 1978, i-a adus actorului un Emmy, acordat pentru interpretarea de excepție a detectivului Tony Baretta.

 

Foto descriptiv.

urcusspreinviere.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Carnagiu pe șoselele din România! Două accidente mortale, produse la interval scurt de timp

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole