anchetaonline.ro

DRIM Daniel investeşte 4 milioane de euro într-un proiect logistic la Slatina

de | 01.03.2022 22:40 | Economic

DRIM Daniel investeşte 4 milioane de euro într-un proiect logistic la Slatina

Managerul Radu Trandafir: “Noua platformă ne va permite să creştem serios în următorii 3-5 ani”

Omul de afaceri Radu Trandafir, cel care conduce firma argeşeană Drim Daniel Distribuţie FMCG SRL, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa distribuitorilor de bunuri de larg consum, a fost săptămâna trecută invitat în cadrul emisiunii de business ZF Live. Cu acest prilej, tânărul om de afaceri a vorbit despre amplul proces de dezvoltare în care se află compania, care datorită extinderii în mai multe judeţe a încheiat anul trecut cu afaceri de 450 milioane lei, în creştere cu circa 10% faţă de 2020, şi cu un profit net de aproape 9 milioane lei, ceea ce reprezintă 2% din volumul afacerii, în creştere faţă de anul anterior, când profitul net a fost de 6,5 milioane lei. Astfel, dacă la începutul anului trecut, compania acoperea circa 17 judeţe din sudul ţării, pe parcursul anului 2021 a mai adăugat încă trei judeţe în portofoliu. 450 de autovehicule, 11 depozite şi 14.000 de magazine din retailul tradiţional aprovizionate de distribuitorul argeşean reprezintă coordonatele afacerii DRIM Daniel Distribuţie FMCG SRL în 2021. DRIM Daniel se află la a doua generaţie de antreprenori, fiind înfiinţat de către Daniel Trandafir, tatăl actualului administrator.

Planurile DRIM Daniel nu se opresc însă aici, pentru că managementul companiei plănuieşte achiziţionarea de flotă, precum şi o investiţie de amploare în Slatina, acolo unde firma de distribuţie intenţionează să dezvolte o platformă logistică, ce va ajunge la circa 4 milioane de euro. „Avem destul de multe zone unde suntem la capacitate maximă şi avem mai multe oportunităţi de business decât putem lua şi atunci vom construi această platformă logistică care va deservi o zonă mai mare din jur şi ne va permite să creştem serios în următorii 3-5 ani. Ne aşteptăm să fie gata până la sfârşitul anului.“, a precizat managerul Radu Trandafir.

 

Citește articolele pe același subiecte: Radu Trandafir
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: