Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Argeș: „Forța să fie cu voi!”

de | 22.04.2024 09:04 | Județean, Politic

Duminică, 21 aprilie Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații din Argeș la alegerile locale, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenții liderii partidelor USR, PMP și Forța Dreptei: Cătălin Drulă, Eugen Tomac și Ludovic Orban.
Emanuel Soare Forta Dreptei
Cu această ocazie a fost prezentat oficial candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Argeș- Emanuel Soare, președintele Forța Dreptei Argeș și fost prefect al județului.
Dragi prieteni, vă mulțumesc dumneavoastră, colegilor din USR, PMP și Forța Dreptei pentru încrederea acordată, de a fi candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. Mulțumesc pentru sprijin și pentru efortul uriaș pe care îl vom întreprinde împreună în campania electorală.
De prea mult timp am asistat la promisiuni nerealizate, la investiții risipitoare și decizii politice care au slăbit și dezbinat comunitatea noastră, în loc să o întărească. Este timpul să punem capăt acestei perioade de stagnare și regres!
Emanuel Soare Forta Dreptei
Întotdeauna am pus în slujba argeșenilor și muscelenilor toată seriozitatea și competența care mă caracterizează. Mă angajez ferm astăzi, față de cetățeni, că voi fi un lider dedicat, care îi va reprezenta cu demnitate și cinste. Voi pune în practică o administrație eficientă și transparentă, în care nevoile și interesele cetățenilor vor sta înaintea oricărui interes de partid. Vă chem pe fiecare dintre voi să faceți parte din mișcarea pentru modernizarea și schimbarea județului nostru. Forța să fie cu noi!”, a transmis Emanuel Soare în prezența sutelor de invitați și candidați.
Foto: Facebook Forța Dreptei Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emanuel Soare

Ultimele articole