Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală anunțate de Centrul Cultural Pitești în perioada 6-10 iunie

de | 06.06.2023 14:30 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Evenimente noi în Pitești!

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală sunt organizate de Centrul Cultural Pitești, în perioada 6  – 10  iunie 2023.

Evenimentele pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Lista completă a evenimentelor stabilite pentru săptămâna aceasta cuprinde următoarele:

MARȚI

✔️ Prelegerea cu tema „Pledoarie pentru iubire, pledoarie pentru copilărie”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Mari Iubiri ale Literaturii Universale”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română/engleză Raluca Hana Sandu, eveniment care va avea loc marți, 6 iunie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️ Prelegerea cu tema „Învățământul din România la răscruce”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Teme Culturale în Emoții Raționale”, coordonat de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 7 iunie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Ființa, Ființarea și Ipostasul în Gândirea Filosofică și Teologică”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești, avându-l invitat pe preotul paroh, prof. univ. dr. Ion Popescu, eveniment care se va desfășura miercuri, 7 iunie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Sănătatea tridimensională”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, avându-l invitat pe dr. Mircea-George Laurențiu, eveniment care va avea loc miercuri, 7 iunie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI, VINERI, SÂMBĂTĂ
✔️ Festivalul Internațional de Literatură în Stradă FILSTREET, ediția I, eveniment organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, (coordonat de editorul și scriitorul Călin Vlasie), care se va desfășura în zilele de 8, 9 și 10 iunie.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Campania de prevenire a cancerului de col uterin continuă în Argeș! Testări gratuite la Budeasa și Merișani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole