Explozie urmată de un incendiu într-o casă din Argeș! Proprietarul are arsuri pe 70% din corp

de | 29.05.2022 07:26 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Rural

Nenorocire pentru o familie din Argeș, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce o explozie a avut loc la o casă și la mai multe anexe din localitatea Dârmănești, Piscani. Explozia a fost urmată de un incendiu puternic, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 mp, potrivit reprezentanților ISU Argeș.

explozie-incendiu

Foto ISU Argeș

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă. Este vorba despre proprietarul locuinței, care a suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corporală. El a fost preluat de paramedicii echipajului SMURD și transportat la spital.

La fața locului s-au mobilizat pompierii de la Detașamentele Mioveni și Pitești, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ulterior, a fost chemat încă un echipaj SMURD de la Detașamentul Ptești, după ce proprietara locuinței a suferit un atac de panică la vederea nenorocirii care s-a abătut asupra familiei sale. Femeia a fost transportată la spital.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului o reprezintă formarea de amestecuri explozive ( s-a acumulat gaz de la butelie, iar în momentul în care s-a aprins becul, s-a produs deflagrația), potrivit reprezentanților ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Biserică inundată, incendiu provocat de trăsnet! Vremea face prăpăd în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dârmănești | ISU | ISU Argeș | Mioveni | SMURD