O fetiță s-a electrocutat în timp ce se juca într-un parc din Capitală

de | 08.08.2023 12:09 | Știri, Eveniment, Național

Un incident nefericit a avut loc, luni seara, în jurul orei 20:55, în sectorul 6 al Capitalei.

O fetiţă de 10 ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, seara trecută, după ce s-a electrocutat și a căzut la pământ în timp ce se juca într-un parc de pe strada Tabla Buții.

Potrivit martorilor oculari, copila s-ar fi urcat pe un gard metalic care delimita parcul, iar în momentul în care a atins un stâlp de iluminat, fetița s-a electrocutat. Șocul electric a adus-o pe micuță în stare de inconștiență.

Echipajele de prim-ajutor au intervenit imediat și au transportat fetița de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Din fericire, fetiţa este în stare stabilă, neavând leziuni pe piele, dar va rămâne internată pentru supraveghere cel puțin 24 de ore.

Mulțumim lui Dumnezeu că fetița este bine, este în afara oricărui pericol. O singură analiză este modificată, că a trecut curentul prin ea”, a precizat mama fetei.”, a declarat mama fetei pentru antena3.

Autoritățile au demarat imediat investigații în legătură cu acest incident de vătămare corporală din culpă, iar ca măsură de precauție, parcul a fost evacuat.

La data de 07.08.2023, în jurul orei 20.55, polițiștii Secției 20 Poliție au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că în părculețul de joaca pentru copii, situat pe strada Tabla Buții, Sector 6, o fetiță care se juca s-a electrocutat. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au constatat faptul că minora se afla într-o ambulanță, unde i se acordau îngrijiri medicale.”, au precizat oamenii legii

De asemenea, a fost solicitată intervenția unei echipe specializate din cadrul companiei de electricitate, responsabilă cu verificarea tuturor stâlpilor de iluminat din parc, pentru a preveni orice alt pericol potențial.

Potrivit sursei citate, în urmă cu trei ani, a mai avut loc un incident asemănător, tot în acest parc.

sursă foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prețurile carburanților astăzi! Descoperă unde găsești cea mai ieftină benzină în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București