anchetaonline.ro

Film în premieră la Cinematograful de artă „București” – duminică, 6 noiembrie!

de | 02.11.2022 09:25 | Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • Film în premieră!

 

Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul străin „Inocenții”.

Filmul este în regia lui Eskil Vogt iar în rolurile principale sunt Rakel Lenora Flottum, Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf și Mina Yasmin Bremseth Asheim.

film

Despre ce este vorba în film?

În timpul unei luminoase veri nordice, un grup de copii își dezvăluie misterioasele și întunecatele puteri atunci când adulții nu sunt pe fază. În acest thriller supranatural original, joaca ia o turnură periculoasă.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

 

 

Duminică, 6 noiembrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul românesc „Capra cu trei iezi”.

Regia îi aparține lui Victor Canache iar în rolurile principale îi putem vedea pe: Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Silviu Corbu, Răzvan Ilina și  Antonio Gavrilă.

 

film

 

În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă și mamă a trei copii (actrița Maia Morgenstern) este nevoită să țină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, își dă-n vileag adevărata natură sadică (actorul Marius Bodochi).

Filmul este bazat pe una din cele mai cunoscute povești româneşti („Capra cu trei iezi”, de Ion Creangă). Acesta îşi propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti pentru copii şi să prezinte publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificări și cântece vesele.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionariși de 75% pentru elevi.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: