Film în premieră la Cinema „București”! Bazat pe un controversat caz real!

de | 21.03.2024 12:00 | Pitești, Lifestyle

  • Invitație la film!

Cinematograful de artă „București” va reproiecta filmul „Anatomia unei prăbușiri”, regizat de Justine Triet, sâmbătă, 23 martie 2024, de la ora 19.00.

Rolurile principale sunt jucate de Sandra Hüller, Swann Arlaud, Samuel Theis și Milo Machado Graner.

afis film 23 martie 2024

Despre ce este vorba în acest film?

În ultimul an, Sandra, o scriitoare de origine germană, soțul ei francez, Samuel, și fiul lor de unsprezece ani, Daniel, au trăit o viață retrasă într-un oraș îndepărtat din Alpii francezi. Când Samuel este găsit mort în zăpadă, lângă cabana unde locuiau, poliția se întreabă dacă s-a sinucis sau… a fost ucis. Moartea lui Samuel este suspicioasă, conturând ipoteza unei crime. În mijlocul acestor incertudini, Sandra devine principalul suspect. Procesul se transformă treptat nu doar    într-o investigație a circumstanțelor morții lui Samuel, ci și într-o tulburătoare călătorie psihologică în profunzimile relației conflictuale dintre Sandra și Samuel.

Un bilet la acest film este 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

afis film 24 martie 2024

Totodată, duminică, 24 martie 2024 la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Brâncovanu. Ecce Homo”.

Filmul regizat de Dan Pița va fi redat de la ora 18.00.

Rolurile principale sunt jucate de actorii: Constantin Pușcașu, Daniela Nane, Dorel Vișan, Claudiu Bleonț, Marius Bodochi și Marius Stănescu.

Acțiunea filmului se petrece în primăvara anului 1714. Cel mai bogat bărbat din Europa, voievodul Constantin Brâncoveanu e mazilit. După 26 de ani pe tron, e obligat să plece spre Istanbul alături de întreaga familie pentru a-și dovedi nevinovăția. Călătoria spre capitala Imperiului Otoman devine un drum inițiatic pe care Brâncoveanu și cei 4 fii vor ajunge să ia o decizie care va marca destinul românilor pentru totdeauna…

Important! Filmul este bazat pe un controversat caz real!

Prețul unui bilet la acest film este doar 8 lei. Studenții și pensionarii beneficiază de reduceri de 50% iar elevii de 75%.

 

Foto: Facebook

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Băutura care va fi gratis în baruri și restaurante

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București