Focar de Covid în Thassos!

de | 18.07.2022 18:46 | Știri, După subiect, Eveniment

Românii care pleacă în această perioadă în Thassos, Grecia, trebuie să știe că au fost raportate foarte multe cazuri de COVID-19. Prin urmare, turiștii sunt sfătuiți să se protejeze, în special, să poarte măștile de protecție în spațiile care sunt aglomerate.

Anunțul a fost făcut de directorul Centrului de Sănătate din Prinos, Thomas Angelopoulos, pe Facebook.

Potrivit presei elene, purtarea măștii nu este obligatorie momentan, însă oamenilor le este recomandată această măsură pentru evitarea propagării virusului.

Cei mai mulți turiști sunt din România, în acest an:

Cea mai mare parte a turiștilor străini din Thassos sunt români, urmați de alți turiști din balcani, dar și germani, britanici, polonezi, scandinavi, lituanieni, cehi și slovaci. În luna august sunt așteptați italienii, precum și mai mulți greci, care obișnuiesc să plece în vacanțe în luna respectivă”, scrie presa elenă, potrivit Gândul.ro.

Foto Life.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Hoteluri și pensiuni care acceptă vouchere de vacanţă! Vezi lista

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: COVID-19 | Thasoss