Fostul restaurant al lui Laurenţiu Floroiu – redeschis de un investitor din Timişoara

de | 18.05.2023 19:30 | Din ediția tipărită, După subiect, Economic, Pitești, Știri

Sfârșitul tragic al omului de afaceri Laurențiu Floroiu a pus lacătul pe ușile unora dintre localurile pe care acesta le gestiona în Pitești. Antreprenor consacrat în HoReCa, Floroiu avea un apreciat restaurant cu specific tradiţional în zona Depoului, „Casa Boierului” fiind ani de zile gazdă a numeroase evenimente private de succes şi petreceri de neuitat. După moartea patronului, restaurantul a fost în cele din urmă închis, însă recent şi-a redeschis porţile, sub o altă denumire.

restaurant valahia2

Restaurantul „Valahia” în locul „Casei Boierului” 

În fosta locaţie a „Casei Boierului”, funcţionează de câteva zile restaurantul Valahia, un local ce păstrează stilul predecesorului, cu mâncare tradiţională, ambient specific românesc şi muzică de petrecere întreţinută de un taraf local. Potrivit unor surse din piaţă, afacerea ar fi fost revitalizată de un om de afaceri din Timişoara. Deschiderea a avut loc pe 28 aprilie, clienţii localului fiind întâmpinaţi cu acelaşi ambient rustic, cu preparate tradiționale şi muzică live asigurată de taraful Petrică German.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stelică Crăciun a pierdut definitiv fostele alimentări și restaurante luate de la Supercom

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Boierului | Laurenţiu Floroiu | Pitești | Valahia